Apple valmistub mikrokiipe tootma

30. aprill 2009, 19:29

Apple on muutmas oluliselt strateegiat ning
loob meeskonda, kes hakkab välja töötama mikrokiipe, kirjutab The Wall Street
Journal.

Ränioru (Silicon Valley) trendilooja on palkamas inimesi pooljuhtide tööstuse väga erinevatest valdkondadest. Nii palkas Apple hiljuti kiibitootja AMD graafiliste toodete peatehnoloogi Raja Koduri, kes hakkas Apple’is tööle sel aastal. Apple’is töötab ka tema eelkäija Bob Debrin. Apple otsib mitut tosinat inimest erinevate mikrokiipidega seotud ametipostidele, kirjutab ajaleht.

Üheks põhjuseks, miks Apple soovib toota ise mikrokiipe on see, et ettevõtte juht Steve Jobs ei soovi, et osa informatsiooni, mida ettevõte jagab mikrokiipide tootjatele võiks lekkida konkurentidele, kirjutab majandusleht.

Ajalehe allikate sõnul pole Apple’i enda mikrokiipe oodata siiski mitte enne järgmist aastat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. April 2009, 19:29
Otsi:

Ava täpsem otsing