Mare Pork: eestlane häbeneb õnnelik olla

30. aprill 2009, 09:55

Eestlasele tundub õnnelik olemine natuke
rumal, seda ei taheta välja näidata, ütles Eesti üks nõutumaid koolitajaid ning
nõustajaid, Tallinna Ülikooli psühholoogiaprofessor Mare Pork.

Eluga võib küll veidi rahul olla, aga parem kui sedagi salaja, sest on vaja olla valmis õnnetuse tulekuks, kirjeldas Pork eestlast Maalehes. "Olgu, mis on ja tulgu, mis tuleb, mina saan ikka hakkama!" soovitas Pork praegusel raskel ajal mõelda, sest eestlane saab tema sõnul hakkama igal ajal.

"Sa oled rabanud 15–20 aastat, pannud firma käivitamisse kogu jõu ja energia, võtnud vastutuse, saavutanud edu. Loomulikult tekib nüüd, kui see kõik käest libisema kipub, ahvatlus tõmmata ettevõttest endale võimalikult suur tükk, mõtlemata enam liiga pikalt sellele, mis saab partneritest või töötajatest," soovitas psühholoog panna end ettevõtja olukorda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. April 2009, 10:13
Otsi:

Ava täpsem otsing