Päästeamet: looduses valitseb äärmiselt suur tuleoht

30. aprill 2009, 13:52

Seoses suure tuleohuga palub
päästeamet olla inimestel looduses äärmiselt tähelepanelik ning järgida
tuleohutuse nõudeid. Tule tegemine on praegu ülimalt ohtlik.

Looduses võib tulekahju tekitada kustutama suitsukoni, süüdatud lõke, maha jäetud klaasikild või auto summutajast süttinud pinnas, teatas päästeamet. Tänavu on Eestis registreeritud 1384 metsa-maastiku tulekahju.

Selle nädala alguses puhkes esimene suurem metsatulekahju Harjumaal Kuusalu vallas, kus põles 15 hektarit metsa. Päästeteenistus ja keskkonnainspektsioon jätkavad regulaarseid reide kulupõletajate ning hooletute lõkketegijate tabamiseks. Tuleohutusnõuete rikkujat võib karistada rahatrahviga kuni 18 000 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. April 2009, 13:52
Otsi:

Ava täpsem otsing