Nõmme kultuurikeskusel laienemisplaanid

02. mai 2009, 15:50

Sel nädalal toimunud Nõmme halduskogu
koosolekul tutvustati halduskogu liikmetele Nõmme kultuurikeskuse juurdeehituse
ideelahendust. Tulevikus saaks Nõmme elanikud nautida kontserte ja
etendusi uhkes kontsertsaalis, mis mahutab üle 1000 kuulaja.

Nõmme halduskogu liikme Õnne Pillaku sõnul on kultuurikeskuse initsiatiiv igati positiivne. „Nõmme inimesed on alati armastanud häid kultuuriüritusi, näiteks on kõrgelt hinnatud iga-aastane Nõmme Jazz . Kultuurikeskus on meie linnaosa süda, kus inimesed saavad kokku, et head kontserti kuulata, filmi vaadata, erinevates huviringides käia. Nõmme kultuurikeskuse laienemine avardab neid võimalus veelgi,” ütles Pillak.

Halduskogule tutvustatud visiooni hinda Nõmme kultuurikeskuse esindaja esialgu veel öelda ei osanud, kuna tegu on alles esialgse kavandiga, millele oodatakse heakskiitu. „On selge, et sellise suure projekti teostamine võtab aega ja see ei juhtu homme. Kuigi Nõmme halduskogu kiitis kultuurikeskuse algatuse heaks, siis enne järgmiste sammude astumist on oluline arvutada kokku, palju kogu projekt maksma läheb,” lisas Pillak.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. May 2009, 15:50
Otsi:

Ava täpsem otsing