Hanno Pevkur: töötu vajab abi

03. mai 2009, 11:06

Homme külastavad sotsiaalminister
Hanno Pevkur ja töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel Eesti Töötukassa
Põlvamaa osakonda. Esmaspäev on töötukassa esimene kahe asutuse, tööturuameti ja
töötukassa ühendamise järgne tööpäev, teatas ministeerium.

Sotsiaalminister Hanno Pevkuri sõnul toob uuenenud töötukassa uue kvaliteedi tööturuteenuste pakkumisele Eestis. „Tööd otsiv inimene vajab just tema konkreetsetest vajadustest, võimalustest ning oskustest lähtuvat nõustamist ja abi uue töökoha leidmisel,” ütles minister. „Ma loodan, et juba esimesest tööpäevast peale saab töötukassast tööotsijatele parim partner ja nõuandja,” lisas minister.

Pevkur külastab Põlva ja Võru haiglat, kus ta kohtub juhtkonnaga ja arutab haiglate olukorda. Esmaspäeval oodatakse ministrit ka Erastvere hooldekodus ja Põlva vallas asuvas Peri Sotsiaalkeskuses. Ministri kahepäevane visiit lõpeb Tartus sõnavõtuga Eesti Punase Risti 90. aastapäeva tähistamisel.

Sotsiaalminister Hanno Pevkur viibib visiidil Lõuna-Eestis 4.-5. mail.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. May 2009, 11:06
Otsi:

Ava täpsem otsing