Minu arvamus ja vale arvamus

ÄP 04. mai 2009, 00:00

Mis on ühist Colombia, Argentina ja Eesti juhtidel? Nemad kuuluvad enesega kõige rahulolevamate juhtide esikolmikusse.

TTÜ professor Mare Teichmann tõi eelmisel nädalal toimunud konverentsil välja, et Eesti juhtidele on tüüpiline arvata, et nemad on targad, aga alluvad rumalad. Majanduslanguses on nii mõnegi juhi tool kõikuma löönud. Kindel see, et mitmed seda tüüpi juhid otsustavad nüüd, et parim kaitse on rünnak, ja asuvad hoolega alluvaid - eelkõige keskastmejuhte - kangutama. Nii et kriis lõhub firmat nii seest kui ka väljast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:04

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing