Buffett: kasumisse jõuavad vaid vähesed USA ajalehed

04. mai 2009, 12:05

Legendaarne investor Warren Buffett lausus,
et enamik USA ajalehti jätkavad kahjumi saamist ning lootus kasumlikuks muutuda
on vaid üksikutel, kirjutas Bloomberg.

Miljardärist investor, kelle juhitav Berkshire Hathaway omab ajalehte Buffalo News ning on Washington Posti suurim aktsionär, lausus nädalavahetusel toimunud Berskhire'i aktsionäride üldkooolekul, et ta ei ostaks enamiku ajalehtede aktsiaid mitte mingisuguse hinnaga.

Reedel tegi Washington Posti aktsia hind 21 aasta suurima kukkumise pärast seda, kui firma teatas esimeses kvartalis saadud kahjumist. Washington Posti kuulub lisaks samanimelisele ajalehele veel mitu ajalehte ning ajakirja (muuhulgas Newsweek), telekanalid ning koolituskeskus Kaplan.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. May 2009, 12:05
Otsi:

Ava täpsem otsing