BÖRS: USA ei suuda end leida

05. mai 2009, 15:48

S P 500 on langenud
0,65 protsenti, Dow Jones indeks 0,36 protsenti ning Nasdaq indeks
pea 1,1 protsenti.

Suuremad kukkujad on kosmeetikatootja Avon Products pea 9protsendilise vajumisega pärast 36protsendilist kvartali kasumi kukkumist, mis jäi analüütikute prognoosidele alla 12 protsendiga ning varem plusse näidanud Wells Fargo 4protsendilise langusega.

Intel, kes osaliselt oma sissetulekud Kaimani saartel deklareerib, on vajunud 2,5 protsenti.

Tõeliselt lennuka hüppe on läbi teinud Las Vegase suurim kasiinoomanik MGM Mirage, kes tõsteti Bank of America poolt ostusoovituste nimekirja ning teatas pärast kuurorti müüki väga headest tulemustest. Aktsiahind on kihutanud pea 40 protsenti kõrgemale.

Ägedalt on kerkinud ka American International Group enam kui 18protsendilise kerkimisega. Bloombergi kinnitusel võib kindlustaja esimese kvartali tulemuste valguses mitte lisakapitali vajada ning turg on hoiaku omaks võtnud.

Ilusa plussi on täna teinud ka väga edukad tulemused teatanud Kraft Foods 4,8protsendilise kerkimisega.

Pankadest on edukamad veel Citigroup 5protsendilise tõusuga ja Morgan Stanley 1,1protsendilise kerkimisega.

Blackberry tootja Research In Motion (RIM) aktsiasoovitus sai täna kohenduse. JPMorgan kergitas ta alakaalu pealt neutraalsele, mis oli ajendatud ka järgmise ja ülejärgmise aasta headest prognoosidest majandustulemustele. Aktsiahind on kerkinud 0,7 protsenti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. May 2009, 23:02
Otsi:

Ava täpsem otsing