Selgusid ERKI Moeshowle pääsenud kollektsioonid

05. mai 2009, 13:00

30. aprillil oli ERKI Moeshow kavandite
konkursi tähtaeg, kokku valis þürii edasi ligi 60 autorit.

KokKunstnik Liis Jahilo kollektsioonistKunstnik Liis Jahilo kollektsioonistku esitati konkursile ligi 70 tööd. Edasijõudnute nimekiri on äärmiselt mitmekülgne, osalejaid on nii Eesti Kunstiakadeemia moedisaini, tekstiili, nahakunsti, ehte - ja sepakunsti kui graafilise disaini osakonnast, Tartu Kõrgemast Kunstikoolist, Tallinna Tehnikakõrgkoolist, Tallinna Tehnikaülikoolist ning isegi paar andekat keskkoolidest. Kuna ERKI Moeshow ei piira kollektsiooni autorite arvu, siis koosneb moeshowle pääsenute nimekiri ligi 60-st nimest. Lavale jõudvate kollektsioonide tase on ühtlaselt kõrge, lahedat moekunsti on igale maitsele.

Välisesinejaid on sel aastal oodata Ungarist, Gruusiast, Poolast, ja loomulikult ka Soomest.

ERKI Moeshow kavandite konkursi þüriisse kuulusid tänavu Reet Aus (moedisainer), Ester Kannelmäe (Cosmopolitani moetoimetaja), Riina Põldroos (Stiili moetoimetaja), Kristjan Rohioja (koreograaf ja lavastaja), Jüri Siim (EKA moedisaini osakonna dotsent), Vilve Unt (EKA moedisaini osakonna juhataja) ja Tanel Veenre (ehtekunstnik).

ERKI Moeshowle pääsenud kollektsioonide ja nende autorite nimedega võib tutvuda aadressil www.erki.artun.ee.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. May 2009, 13:00
Otsi:

Ava täpsem otsing