Uus tehas loob Pärnusse kuni 70 töökohta

06. mai 2009, 08:14

Pärnu linavabriku endistes hoonetes hakkab
mõne kuu pärast tegutsema uus ettevõte, kus peaks tööd saama kuni 70
inimest.

Uue firma toob Eestisse AS Wendre rootsieestlasest omanik Peter Hunt, vahendas ERR "Aktuaalset kaamerat". Linavabriku hoonetes juba sügisel tööle hakkava uue tehase kohta on Wendre omanik Hunt varem öelnud, et see on metallitööstus, mis annab peagi tööd kümnetele inimestele.

"Ma ei tea, kui palju inimesi tööd saab, aga sel aastal luuakse võibolla 50 kuni 70, järgmisel aastal 150 töökohta," ütles Hunt. Tema jutu järgi koondab ta ühes välisriigis asuva firma töötajad ja toob tehase siia. Tema hinnangul on Eesti töötajatel palju plusse. "Siin on lojaalsus ja oskus ning ma arvan, et need koos annavad konkurentsivõime," rääkis Hunt ja lisas, et näeb Eestis logistilist eelist ning loodab siinsest tootmisest palju.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. May 2009, 13:55
Otsi:

Ava täpsem otsing