BÖRS: investorid spekuleerivad Olympicu mitte väga halbadele tulemustele

07. mai 2009, 12:50

Paistab, et osa investoreid loodavad, et
Olympic EG esimese kvartali tulemused ei tulegi nii halvad kui üldiselt
kardetakse, sest täna on huvi aktsia vastu üsna suur.

Kauplemispäeva lõpuks kerkis kasiinokompanii aktsia hind 4,6 protsenti 7,20 kroonini. Muidugi tuleb suurde tõusuprotsenti suhtuda mõningase ettevaatlikkusega, sest kuna Tallinna börsil kaubeldakse eurodes, siis tähendab see tõus vaid kahte kauplemissammu ehk kahte eurosenti.

Käivet kogunes Olympic EG aktsial 1,3 miljonit krooni. Olympic EG peaks avaldama kvartalitulemused sel nädalal.

Viimastel päevadel on üsna aktiivselt kaubeldud ka Merko Ehituse aktsiatega. Täna kogunes aktsial käivet juba 3,7 miljonit krooni. Aktsia hind siiski muutunud ei ole ja see pole muutunud juba terve see nädal.

Väga aktiivne oli kauplemine Eesti Telekomi aktsiaga. Veidi enne kella kolme hakkasid omanikku vahetama miltmekümne tuhande aktsia suurused pakid, mis andsid käibeks kokku 13 miljonit krooni. Väärtpaberi hind langes 1,0 protsenti 77,45 kroonini. Tegemist oli ainsa langeva aktsiaga Tallinna börsil.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. May 2009, 16:39
Otsi:

Ava täpsem otsing