AUDIOGALERII: spermaäri viljad

Andras Kralla 08. mai 2009, 12:27

Seemne teekond lehma kõhtu ehk kuidas sünnib elu.


 

Nad on spermakuningad, kes teenisid möödunud aastal oma peremeestele üle viie miljoni krooni puhaskasumit. Kui tahad nende meeskonda pääseda, peab sinu emal olema piimatoodang vähemalt 10 tonni aastas. Neil on tunduvalt parem elu kui keskmisel mehel majanduslanguse ajal. Vitamiinirikas sööt, kasitud küljealune, regulaarne suguelu ning sagedane tervisekontroll ning peamine – järglaste tuleviku pärast muretsemine on neile tabuteema. Nad on tõupullid. Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu viljakamate härrade hind ulatub miljoni kroonini, kelle seemet külvatakse üle maarjamaa lautade ning piiri taha. Sünnib uus elu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. September 2010, 11:31
Otsi:

Ava täpsem otsing