Kanter kandideerib parima Euroopa kergejõustiklase tiitlile

09. mai 2009, 09:52

Kettaheitja Gerd Kanter kandideerib aprilli
parima Euroopa kergejõustiklase tiitlile, juhtides hetkel 12. maini kestvat
rahvahääletust.

Kümme nominenti on hääletusele pandud leheküljel european-athletics.org, mis valib igal kuul Euroopa parimaid kergeatleete. Kettaheite hooaja tippmargi 70.84 peale viinud Kanter on kogunud hetkel 30,8 protsenti häältest ja juhib rahvahääletust, kirjutab ERR. Naistest on hääletusel praegu esimene poolatarist teivashüppaja Sonia Grabowska.

Rahvahääletus moodustab valimiste lõpptulemustest kolmandiku, ülejäänud kaks kolmandikku moodustavad ajakirjanike ja ekspertide arvamused.

Märtsi parimateks valiti sakslased – meestest kaugushüppaja Sebastian Bayer, naistest kõrgushüppaja Ariane Friedrich. Eestlastest olid kandidaatideks seatud ka Gerd Kanter, Mikk Pahapill ja Ksenija Balta. Kuu parimaid sportlasi valitakse jaanuarist 2007.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. May 2009, 10:05
Otsi:

Ava täpsem otsing