Ivari Padar: uus rahandusminister tuleb sotside seast

10. mai 2009, 14:25

Uus rahandusminister on tulemas sotside
seast ja ta on käimasoleva protsessiga hästi kursis, rääkis europarlamenti
kandideeriv Ivari Padar oma võimalikust ametijärglasest.

Maikuusse on kuhjunud arvukalt probleeme ning seetõttu pidas ta enda sõnul õigemaks teha praegusel raskel ajal ministritööd, kuni üks etapp lõpeb. "See oli ette teada, et mais tuleb leida lahendused seoses 2009. aasta eelarvega ja kinnitada kuu lõpuks järgnevate aastate eelarvestrateegia," vastas Padar Delfi küsimusele, miks ta otsustas jääda ministriametisse kuni Euroopa Parlamendi valimisteni.

Oma põhitööle lubas Padar pühenduda sada protsenti, olles valmis rahvaga kohtuma nii palju, kui see on ministriameti kõrvalt võimalik ehk puhkepäevadel ja tööpäeva õhtutel. Pidasin eetilisemaks ja ausamaks teha oma tööd edasi kuni eelarvestrateegia kinnitamiseni mai lõpus, rääkis Padar, lisades, et rahandusministri ameti maha panemine olnuks nii temale kui erakonnale märksa lihtsam ja kergem lahendus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. May 2009, 14:45
Otsi:

Ava täpsem otsing