Oleg Gross vähendas oma palka poole võrra

10. mai 2009, 12:19

Omanimelise kaupluseketi omanik, Rakvere
ärimees Oleg Gross vähendas kõigil töötajail palka kümnendiku, endal aga poole
võrra.

"Mul on raske avaliku sektori koha pealt midagi tarka öelda. Kardan, et seal on paljud asjad lepingutega paika pandud ja neist ei saa taganeda. Seega töötasu arvelt eriti kokku hoida ei saa," ütles Gross e24.ee teatel. Ta rääkis, et koondamiste puhul häirib teda töötukassa näide, kus inimesed said [tööturuameti ja töötukassa ühinemisel] koondamisraha ja siis tegid samade laudade taga tööd edasi. Tundub, et ei mõelda, kuidas tõsiselt kokku hoida, leidis Gross.

Virumaa suurettevõtja sõnul võiks riik vaadata, kuidas erasektor praegu pingutab. "Aga meil ei jää lihtsalt muud üle, kui ei taha pille kotti panna," lausus Gross.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. May 2009, 12:27
Otsi:

Ava täpsem otsing