Playboy endine ostja vaatab vitriinis esikaant

11. mai 2009, 19:42

Kõmuline meediaettevõte Playboy Enterprises
sai esimese kvartali eest oodatust suurema kahjumi, kirjutab Reuters.

Ettevõte, mis on kuulutanud, et ootab pakkumisi enda ostmiseks, teatas 13,7 miljoni dollarilise kahjumi, mis teeb 41 senti aktsia kohta. Aasta tagasi oli kahjumiks 4,2 miljonit dollarit ja 13 senti aktsia kohta.

Nagu ajalehtedele-ajakirjadele ka kõikjal muudes valdkondades, teeb Playboyle liiga depressiivne reklaamiturg ja sihtgrupi rahahäda, mistõttu on kukkunud ka käive. Kolme kuu käibeks kujunes 61,6 miljonit dollarit, mis aastatagusega võrreldes on 14protsendiline kukkumine. Analüütikud ootasid käibeks 71,65 miljonit dollarit.

Et vähenevate tuludega sammu pidada, on Playboy vähendanud järsult kulusid, sealhulgas 25protsendiline tööjõu vähendamine.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. May 2009, 19:42
Otsi:

Ava täpsem otsing