Siim Kallas sai läbipaistvuse auhinna

11. mai 2009, 18:25

Euroopa Komisjoni asepresident,
haldusküsimuste, auditi ja pettusevastase võitluse volinik Siim Kallas sai täna
Euroopa Informatsiooni Assotsiatsioonilt auhinna, sest on aidanud premeerijate
hinnangul kaasa EL-i informatsiooni arendamisele.

Euroopa Informatsiooni Assotsiatsioon (EIA) märgib pressiteates, et auhind, mida esitleti täna Euroopa Parlamendi büroos Londonis, läheb isikule, kes on EIA liikmete järgi saavutanud enim, "edendades ja parandades juurdepääsu informatsioonile ja selle kvaliteedile Euroopa Liidu ja laiema Euroopa kohta".

EIA president Ian Thomson: "Assotsiatsiooni liikmetel – ja teistel – on põhjust olla tänulik Siim Kallasele tema töö eest, mis on andnud tulemuse spetsiifiliste infotoodete ja –teenuste näol, mida me kasutame praegu igapäevaselt, eriti dokumentide registrit, finantsilist läbipaistvuse süsteemi ja huvide esindajate registrit".

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. May 2009, 18:25
Otsi:

Ava täpsem otsing