BÖRS: USA aktsiaturud avanemas kerges tõusus

12. mai 2009, 16:02

USA aktsiaturud on täna avanemas kerge
tõusuga, positiivse alatooni andis päevale Bank of America, millel õnnestus oma
aktsiaid müüa Hiina ehituspangale ning Ford, kes samuti plaanib müüa 300
miljonit aktsiat.

"Kõik üritavad kasutada ära tugevat olukorda," kommenteeris Fordi aktsiamüüki uudisteagentuurile Reuters investeerimisfirma Avalon Partners turgude peaökonomist Peter Cardillo. "Aktsiate emiteerimine on lühiajaliselt alati negatiivne, aga pikemas perspektiivis positiivne," lisas ta. Fordi aktsia hind kukkus eelkauplemisel 4,4 protsenti.

Citigroupi ja Bank of America on kerkinud kaks protsenti. Nafta hinna kerkimine üle 60 dollari taseme on kergitanud eelkauplemisel naftakompanii ConocoPillipsi ning naftaväljade teeninduskompanii Schlumbergeri aktsiaid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. May 2009, 16:02
Otsi:

Ava täpsem otsing