Linn jagab tudengitele 160 000 krooni

12. mai 2009, 12:51

Kaheksa Tallinna Ülikooli üliõpilast saavad
Tallinna linna stipendiumi, iga stipendiumi suurus on 20 000 krooni.

Vastavalt Tallinna linnavalitsuse korraldusele nimetatakse kaheksa Tallinna linna stipendiumi stipendiaati Tallinna Ülikooli üliõpilaste hulgast, keda linn finantseerib ühtekokku 160 000 krooni ulatuses. Tallinna linna stipendiumi saavad tänavu Tallinna Ülikooli üliõpilased Marje Ermel, Olga Ivanova, Merle Oagu, Marju Robal, Ulrika Rosenblad, Maarja Saar, Triin Tamme, Rando Tuvikene.

Stipendiumi statuudi kohaselt on stipendiumifondi suurus 160 000 krooni aastas, iga stipendiumi suurus on 20 000 krooni, stipendium määratakse üks kord aastas kaheksale täiskoormusega õppivale, õppe- ja teadustöös edukale ning ühiskondlikult aktiivsele magistri- ja doktoriõppe üliõpilasele, kelle eelmise õppeaasta kaalutud keskmine hinne on vähemalt 4,0 ning kelle uurimistöö on seotud Tallinna linna ökoloogilise, sotsiaalse või kultuuri- ja hariduskeskkonna arendamisega.

2005. aasta 15. mail sõlmisid Tallinna Ülikool ja Tallinna linn koostöölepingu, mille kohaselt asutas linn 2006. aastast stipendiumi eriti väljapaistvatele üliõpilastele, kelle uurimistöö käsitleb linnale olulisi probleeme

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. May 2009, 12:51
Otsi:

Ava täpsem otsing