Juhan Parts sõidab koos ärimeestega Ukrainasse

13. mai 2009, 12:33

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan
Parts lendab täna töövisiidile Ukrainasse, kus ta kohtub Ukraina
majandusministri, transpordi- ja sideministri ja kütuse- ja
energeetikaministriga ning avab EASi esinduse Kiievis.

Kolmepäevase visiidi kavas on ka kohtumised Ukraina presidendi volinikuga rahvusvahelise energeetika julgeolu alal ja Ukraina Töösturite ja Ettevõtjate liidu presidendiga, teatas majandus- ja kommunikatsiooniministeerium. Homme peab Juhan Parts avakõned Kiievis toimuval e-valitsemise konverentsi plenaaristungil ja Eesti majandusseminaril. Ministrit saadab visiidil esinduslik ja arvukas Eesti äridelegatsioon.

Ministrit saadab 10 ärimeest: Standardi turundusdirektor Priit Tamm, Baltika juhatuse liige Boriss Loifenfeld, Sangari turundusdirektor Jaan Rosental, Skanska EMV juhatuse liige Alar Kullison, Ritsu juhataja Ants Randmaa, Universal Industries juht Jüri Vellerand, ELTEL Networks Corporationi müügi ja turundusdirektor Andres Alamaa, Eesti Elektronposti juht Tõnu Kõiv, Bestneti juht Tõnu Lelumees ja Tere juhatuse liige Heikki Koort.

Kohapeal toetavad Ukrainat väisavat Partsi ka Eesti suurärimehed Urmas Sõõrumaa, Hillar Teder, Tõnis Palts ja teised.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. May 2009, 16:01
Otsi:

Ava täpsem otsing