Urmas Laur ja Ville Jehe lahkusid Uus Maa juhatusest

13. mai 2009, 17:18

Elamis- ja äripindade
valdkonna lahutamise ning muudatustega omandisuhetes taandusid Urmas Laur ja
Ville Jehe Uus Maa kinnisvarabüroo juhatusest, teatas ettevõte.

Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse liikmetena jätkavad Jaanus Laugus, Mika Sucksdorff, Liisi Sala ja Andrus Soonsein ning uuteks juhatuse liikmeteks valiti turundusjuht Tiina Shein ja Tallinna elamispindade osakonna juhataja Elari Tamm.

Juhatuse esimees Jaanus Laugus kommenteeris: "Meie ettevõttele on omane kaasav ning demokraatlik mõtteviis, seetõttu laiendame ka juriidiliselt otsustusõigust inimestele, kes praktikas palju ettevõtte saatust määravad. Ühtlasi täname tagasi astunud juhatuse liikmeid nende panuse ja seniste suurte saavutuste eest."

Tiina Shein ja Elari Tamm on Uus Maas töötanud alates aastast 2004. Shein juhib kinnisvarabüroo turundust ja kommunikatsiooni. Tamm alustas maaklerina, praegu juhib ta Tallinna maaklereid ja kolimisteenuste osakonda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. May 2009, 18:29
Otsi:

Ava täpsem otsing