Ansip kohtub täna IMFi esindajatega

14. mai 2009, 11:28

Täna pealelõunal kohtub Eesti peaminister
Andrus Ansip Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) esindajatega.

12- 18. maini Eestit väisav IMFi delegatsioon kohtub lisaks peaministrile ka mitmete teiste riigi ja erasektori esindajatega, et arutada Eesti majanduspoliitilist olukorda, kirjutas Eesti Pank oma kodulehel. Valitsuse pressinõuniku Liina Lepiku sõnul kohtus peaminister IMFi delegatsiooniga ka eelmise aasta mais ja detsembris.

IMFi esindajaile antakse visiidi käigus ülevaade Eesti majanduse arengust ja väljavaatest, finantssektori olukorrast ja eelarvepoliitika arengust, samuti saab missioon ülevaate Euroopa Liidu fondide rahastamisest ning arutatakse majandusarengu võimalikke riske. Sellest aastast on Eesti missioonijuhiks endine IMFi Varssavi esinduse juht Christoph Rosenberg, kes kureerib nüüd Balti riike.

Visiidist tehakse Eesti Pangas kokkuvõte esmaspäeval.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. May 2009, 12:20
Otsi:

Ava täpsem otsing