Kilk: Eesti on libisemas majanduslikku kaosesse

16. mai 2009, 13:06

Kuigi ettevõtja Rein Kilk tõdes, et
praegune valitsus on teinud väga pingelist tööd, tuleks siiski keskenduda riigi
juhtimisele suuremas plaanis, mitte tegeleda ühe seaduse ühe punktiga.

„Valitsus on väga pingelist tööd teinud väga raskel ajal ja tekkinud on teatav kaevikuväsimus,“ rääkis Kilk raadio Kuku eetris olnud Keskpäevatunnis ning lisas, et sellest hakkasid ka arenema edasised sündmused. „Tegelikult ei ole ju töölepingu seaduse mingi punkt see, mille üle vaidlus käib. Suurettevõtja Hans H. Luik lisas, et tegelikult ei pea ju maksma sellist skandinaavialikku rasvast hüvitist töö kaotanutele.

Kilk juhtis tähelepanu sel nädalal tulnud statistikaameti teatele, et Eesti SKP kasvas esimeses kvartalis -15,6%. Tema sõnul on Eesti praegu maailma kiiremini jahtuv riik, jäädes selles osas alla vaid Lätile. „Riik on libisemas majanduslikku kaosesse. Tuleb teha suuremaid otsuseid mitte tegeleda ühe seaduse ühe punkti formuleerimisega,“ sõnas Kilk.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. May 2009, 13:46
Otsi:

Ava täpsem otsing