Turvafirma: langus sunnib turvalisuse peale mõtlema

17. mai 2009, 10:46

Majanduslangusega kaasnev kuritegevuse kasv
sunnib osa kliente senisest rohkem turvalisuse peale mõtlema ja turvameetmeid
suurendama, märkis ASi G4S Eesti juhatuse esimees Andrus Ossip.

"Majanduslanguse mõju on kahetine. Ühelt poolt vähendab ettevõtluse ja majanduse kahanemine (pankrotid, tegevuse lõpetamine jmt) nõudlust teenuse järele. Väga selgelt avaldab siin mõju ehitusektori järsk langemine. Teisalt sunnib majanduslangusega kaasnev kuritegevuse kasv osa kliente senisest rohkem turvalisuse peale mõtlema ja turvameetmeid suurendama," märkis Ossip.

Tema sõnul liigub tendents tööjõumahukale ja seetõttu kallile mehitatud valve teenusele efektiivsema alternatiivi leidmise suunas, mehitatud valve kas täieliku või osalise (mees+tehnika) tehniliste lahendustega asendamise suunas. "Trend on meie jaoks positiivne, sest efektiivsuse otsimine sunnib kliente ühe rohkem mõtlema terviklikele turvalahendustele, turvalahendused on aga just G4Si tugevus, mida oleme aastaid sihikindlalt arendanud," lausus Ossip.

G4S Eesti täitis nii eelmise aasta kui tänavuse aasta esimese kvartali eelarve-eesmärgid. "Samas on turvaturg olnud juba aastaid suhteliselt stabiilne ja püsiv," märkis esimees.

Eesti Turvaettevõtete Liidu koostatud eelmise aasta turuülevaate Eesti Turvaettevõtete Liidu koostatud eelmise aasta turuülevaate

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. May 2009, 20:57
Otsi:

Ava täpsem otsing