Buffett on pankade aktsiaid ostnud

18. mai 2009, 18:36

Legendaarse investori Warren Buffetti
investeerimisfirma Berkshire Hathaway teatas, et on suurendanud kahe panga,
Wells Fargo ning US Bancorpi osalust, kirjutas uudisteagentuur Reuters.

Buffetti osalus Wells Fargos on kasvanud 1,5 miljoni aktsia võrra 12,4 miljoni aktsiani. Berkshire Hathaway on 6,5 protsendiga USA suurusel teise panga suurim aktsionär. Ettevõte suurendas U.S. Bancorpi osalust 1,5 miljoni aktsia võrra 3,7 protsendini. Mõlema panga aktsia hinnad kukkusid esimeses kvartalis mitme aastakümne madalaimale tasemele.

Lisaks kahele pangale ostis investor 3,9 miljonit Johnson Johnsoni aktsiat, kusjuures eelmise aasta viimasel kvartalil oli ta vähendanud ravimi- ja esmatarbekaupade tootja osalust poole võrra 28,6 miljoni aktsiani. Berkshire suurendas osalust ka kahe raudteefirmas, Santa Fe Corp ja Union Pacific Corp.

Wells Fargo aktsia hind on täna kerkinud 4,6 protsenti 26,02 dollarini, US Bancorpi aktsia on kallinenud viis protsenti ning Johnson Johnsoni aktsia odavnenud 0,13 protsenti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. May 2009, 18:36
Otsi:

Ava täpsem otsing