Ahola Transport otsib Eestist töötajaid

Mariliis Pinn 20. mai 2009, 00:00

Ahola Transpordi Kesk- ja Ida-Euroopa juht Ville Peltola täpsustas, et plaanis on palgata 3-5 inimest. "Sõltub sellest, milliseid inimesi leiame," lisas ta.

Ettevõte peab laienemisplaane kogu piirkonnas. Seetõttu värvataksegi uusi logistikakorraldajaid ja müügiesindajaid. "Otsime inimesi Eestist just keeleoskuse pärast. On vaja töötajaid, kes räägiks nii eesti, vene kui ka inglise keelt," seletas ta.

Peltola lisas, et huvi konkursi vastu on oodatult suur. "Oleme saanud palju sooviavaldusi, valik on lai. Praegu on väga hea aeg värbamiseks. Tööd pakutakse vähe ja palju häid inimesi on tööta ning samas liiguvad ka inimesed, kes otsivad paremat kohta," selgitas ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:05
    Otsi:

    Ava täpsem otsing