Ettevõtjad pistavad Kevadblufil pokkeris rinda

20. mai 2009, 13:55

Mai lõpus toimuvad iga-aastase
võistkondliku pokkeriturniiri Kevadbluff 2009 poolfinaalid, kus võtavad
üksteisega mõõtu kuni 32 Eesti ettevõtte esindusviisikuid.

Olympicu pokkerimänedžeri Priit Pajumaa sõnul on nn firmapokker lõbus viis töökaaslastega koos meelt lahutada. Poolfinaalidesse pääseb mängima maksimaalselt 32 viieliikmelist võistkonda. Kavalamad strateegid, edukamad bluffijad ja karmimad pokkerinäod selguvad Olympicu teatel finaalvõistlusel 5. juunil.

Võistluse peaauhinnaks on lõõgastav nädalavahetus Saaremaa Grand Rose spaahotellis väärtusega üle 20 000 krooni. Eelmisel aastal toimunud firmaturniiri Kevadbluff 2008 võitis pokkeriportaali Pokerinfo24 võistkond, keda premeeriti eksklusiivse kasiinonädalavahetusega Poolas Varssavis. Aasta varem tuli võitjaks GILD Bankersi pankurite meeskond, kes nautisid turniiriedu luksuslikul jahikruiisil Eesti põhjaranniku vetes.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. May 2009, 13:55
Otsi:

Ava täpsem otsing