Aivar Rehe: alla 35% ei tasu kulusid kärpida

21. mai 2009, 16:24

Sampo panga juhi Aivar Rehe sõnul peavad
kõik ettevõtted oma kulud ja tulud üle vaatama, kuid alla 35% pole tema sõnul
kulusid mõtet kärpida.

"Eks selle aasta teisel poolel võtame mustad löögid majanduses vastu. Siis edasi vast pole languse numbrid enam kahekohalised," vastas Sampo panga juht Aivar Rehe Äripäeva finantseerimise foorumi juturingis küsimusele, millal algab tõus.

"Ettevõttel peab olema fookus. Ma arvan, et meil on siin konkurents madal. Meil hinnad ei lange. Euroopas on -5% hinnalangus ja meil keerleb ümber nulli. Tellimusi peab olema ja peab olema valmis 10-15% hindu alla laskma, et säilitada käive," märkis ta.

SEB panga juht Ahti Asmann ütles aga küsimuse peale konservatiivselt, et ootame sügise ära ja siis ennustame. "Vastust sellele küsimusele pole. On ettevõtjaid, kel läheb täna ka väga hästi. Me ka pangas ei hoia iga päev värisedes postist kinni ju. Osadel ettevõtjatel pole vahet, kas majanduskasv on +3 või -3. Või kas on -5 või on -7," märkis SEB panga juht.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. May 2009, 16:56
Otsi:

Ava täpsem otsing