Euroopa börsifirmad löövad tõhusalt prognoose

21. mai 2009, 12:58

Euroopa ettevõtted löövad analüütikute
prognoose kiireima hooga viimase kuue kvartali jooksul, vahendas Bloomberg
Šveitsi panga UBS strateegide tähelepanekuid.

Indeksisse MSI Europe kuuluvad ettevõtted on analüütikute ootuseid ületanud keskmiselt 20 protsendi võrra, mis on enim alates 2007. aasta kolmandast kvartalist. "Kõrge prognooside löömise tase on terav kontrast neljanda kvartali tulemustele," sõnas strateegide grupi juht Nick Nelson.

MSCI Europe indeksisse kuuluvatest ettevõtetest 271, kes on tulemused teatanud, on kvartalikasumitena kaotanud 47 protsenti. UBS prognoosib tervikaastaks 25protsendilist kasumilangust. Alates märtsikuisest põhjast, mis oli 12 aasta sügavaim, on indeks kerkinud 34 protsenti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. May 2009, 12:58
Otsi:

Ava täpsem otsing