FED kahtleb majanduse peatses paranemises

21. mai 2009, 11:40

USA Föderaalreserv teatas, et on majanduse
paranemismärkide suhtes kaunis kahtleval seisukohal, vahendab Bloomberg.

Seadusandjad nägid oma aprilli viimastel päevadel toimunud kohtumisel majandusele märkimisväärseid negatiivseid riske ning globaalse finantssüsteemi jätkuvat haavatavust uutele šokkidele, kirjutati eile hilisõhtul avaldatud raportis.

FEDi ametnikud võivad pidada vajalikuks USA valitsuse võlakirjade ostmist 300 miljardi dollari eest, kui majandus ja finantsturud peaksid veel halvenema.

Lisaks nähakse USA majandusele suuremat langust, kui seda näitasid jaanuaris tehtud prognoosid ning töötuse määrale oodatakse 9protsendilist taset veel 2010. aasta lõpuni ning 8,5protsendini 2011 aastal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. May 2009, 11:40
Otsi:

Ava täpsem otsing