Jaanipäevajärgsed praamireisid suures osas välja müüdud

21. mai 2009, 16:47

Jaanipäevajärgsed praamireisid Muhumaalt
mandrile on juba täna, enam kui kuu aega varem suures osas välja
müüdud.

Jaanipäevalisi Saaremaalt ära tooval Kuivastu-Virtsu liinil on 24. juuniks internetikeskkonna tuulelaevad.ee kaudu välja müüdud 50% kell 10-22 toimuvatest reisidest, kirjutas ajaleht Oma Saar. See tähendab, et internetist neile reisidele e-pileteid enam osta ei saa ja pilet tuleb lunastada kohapeal sadamas. 24. juuni on reeglina olnud Saaremaa suve üks kõige pikemate praamisabadega päevi.

Samas ei ole kõik e-piletid välja müüdud enne jaanipäeva Virtsust Kuivastusse sõitvatele parvlaevadele. Eilse seisuga sai näiteks 22. juuniks veebi vahendusel osta pileteid kõikidele reisidele, välja arvatud neile, mis väljuvad vahemikus kell 16-20.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. May 2009, 16:47
Otsi:

Ava täpsem otsing