Rahetorm Rakveres sulges Selveri poe

21. mai 2009, 17:08

Täna kella poole nelja ajal Rakvere linna
tabanud rahetorm ujutas Krooni Selveri põranda ning tekitas linnatänavatele
läbimatud järved.

Täna kella poole nelja paiku tabas Rakvere linna rahetorm. Paari minutiga ujutas vihm üle linnatänavad ja tekitas neile kohati läbimatud väiksed järved, kirjutas Virumaa Teataja. Rahe tõttu täitusid linnatänavad ka omalaadise sireenisümfooniaga, sest paljudel autodel hakkas selle tõttu tööle sireen.

Hetkel on külastajatele kinni ka Krooni keskus, kus suure vihma tõttu uputama hakkas. Rakvere Selveri juhataja Helgi Averi sõnul läks sadeveetoru läks suure veega lahti ning vesi paiskus alla. Kogu Selveri saali põrand on üle ujutatud, osaliselt on vesi ka Krooni keskuse põrandatel. "Praegu võitleme veega. Loodame homme hommikul uksed avada," lisas Aver.

Ida-Eesti päästekeskuse andmetel lõi äike Rakveres sisse vähemalt nelja-viide kohta. Piksest ei jäänud puutumata maakonna teisedki piirkonnad. OÜ Jaotusvõrk Jõhvi juhtimiskeskuse juhataja Valter Tender ütles, et äike lõi rivist välja ühe kõrgepingeliini. Viru-Nigula ja Vihula kandis jäi vooluta paarsada klienti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. May 2009, 17:08
Otsi:

Ava täpsem otsing