Sina oled süüdi! Ei, sina! Ei, tema!

ÄP 25. mai 2009, 00:00

Valitsustüliga kaasneb eriti ohtlik nähtus: teineteise süüdistamine. Seniks, kuni pärast valimisi kokku tulnud koalitsioon püsis, oli eriarvamusi küllalt, aga kõik tundsid siiski vastutust ühisülesande ees. Nüüd on sellel lõpp ja alata võib lõpmatu süü teiste kaela veeretamise periood. Valitsusse jäänud Reformierakond ja IRL saavad anda pihta oma endistele ja uutele partneritele, uued partnerid (kui neid tuleb) saavad öelda: "Oot-oot, nii me kokku ei leppinud." Samal ajal võib otsustamine venida või näiteks maksud karistamatult tõusta, sest süüdlasi ju jätkub.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:06
    Otsi:

    Ava täpsem otsing