Milleks rikkuda vahvat reklaamitrikki?

ÄP 26. mai 2009, 00:00

Noh, kui te mind nagunii pealt kuulate, vaadake siis juba pilti ka - selline oli Tallinna linnapea Edgar Savisaare sõnum, kui ta lasi paigutada oma kabinetti veebikaamera. Viimane, tõsi küll, kukkus huviliste tulva all kokku. Tegelikult oleks veebikaamera panek linnapea tuppa olnud tore reklaamitrikk - seni kasutamata võimalus (kas tõesti neid veel leidub?) Savisaart ja Keskerakonda linna egiidi all promoda ja kodanikulähedasena näidata. Jääb vaid mõistmatuks, miks ise lindiskandaaliga tuntust kogunud meer selle pealtkuulamisjutu sinna külge pookis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:06

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing