Helenius: minu puhkusekulud ajaksid inimesed endast välja!

26. mai 2009, 19:03

Trigon Capitali juhatuse esimees Joakim
Helenius ei taha puhkusele minevat summat öelda, praegusel ajal peab ta aga
olulisemaks hoopis töötamist.

„See on väga piinlik küsimus! Kui ma ütleksin ausa vastuse, ajaks see paljud inimesed endast välja. Ma olen olnud väga ettevaatlik ja konservatiivne ning isiklikult pole mul ühtegi laenu, seetõttu saan ma endale lubada, et ei pea oma elustiili muutma. Ka mu ettevõtted pole suuri laenu võtnud. Ma olen väga heas seisus,“ vastas ta Äripäeva päevaküsimusele „Kui palju kulutad sel aastal puhkuse peale?“.

Küll aga märkis ettevõtja, et praegusel ajal ei mõlgu tal puhkus üldse meeles, sest töötada on tunduvalt põnevam. „Ma töötan praegu rohkem kui buumiajal. Praegu on fantastiline võimalus ärisid üles ehitada ja valmistuda järgmisteks headeks aegadeks. Ma soovitan kõigil, kellel sarnane võimalus on, kulutada oma aeg töötamiseks. Aga ma olen skandinaavlane, nii et loomulikult ma puhkan ka,“ lisas ta.


Joakim Helenius Joakim Helenius

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. May 2009, 19:20
Otsi:

Ava täpsem otsing