Üks küsimus: Kui palju kulutad sel aastal puhkusele?

ÄP 27. mai 2009, 00:00

Valdo Randpere, IBM Eesti juht
Osa puhkusest olen sel aastal juba kätte saanud, kui perega USAs käisin. Suvel tahan võimalikult palju merel paadiga aega veeta ja Eestis olla, see pole väga kulukas.

Rein Kilk, suurettevõtja
Kavatsen puhkusele kulutada minimaalselt. Rahas pole küsimus: kui oleks aega, siis kulutaks. Kulutamine on mul seotud rohkem ajakuluga, mis on kallim ressurss kui raha. Minu üks tööpäev maksab rohkem kui nädal troopikasaarel. Kuna käed-jalad on sel aastal eriti tööd täis, sest praegu on huvitav ja võimalusi täis aeg, siis puhkan tõenäoliselt vaid nädala kogu aasta jooksul. Olen hoidunud ka pikkadest lennureisidest.

Joakim Helenius, Trigon Capitali juhatuse esimees
Summat ei taha öelda. See on väga piinlik küsimus! Kui ütleksin ausa vastuse, ajaks see paljud endast välja. Ma olen olnud väga ettevaatlik ja konservatiivne ning isiklikult pole mul ühtegi laenu, seetõttu saan ma endale lubada, et ei pea oma elustiili muutma. Ma olen väga heas seisus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:06
Otsi:

Ava täpsem otsing