Kõige töötajasõbralikum firma saab homme auhinna

27. mai 2009, 14:29

Homme annab endine rahvastikuminister Urve
Palo kätte auhinnad kõige töötajasõbralikumatele ettevõtetele.

Kõige töötaja- ja peresõbralikuma ettevõtte tiitli sai sel aastal OÜ Advokaadibüroo Sorainen, teisele kohale tuli masina- ja metallitööstuses tegutsev AS Estanc ja kolmandaks Microsoft Estonia OÜ.

Hoolimata sellest, et majanduslanguse tõttu on paljud ettevõtted pidanud oma eelarvet koomale tõmbama, ei ole huvi töötaja- ja peresõbraliku ettevõtte konkursi vastu vähenenud. Sel aastal osales konkursil 59 ettevõtet, kellest lõppvooru jõudis 49. Konkursil osalenud ettevõtted paistavad silma selle poolest, et toetatakse oma töötajate isiklikku ja tööalast arengut, investeeritakse töökeskkonda ning arvestatakse ka töötajate pereeluga.

Pere- ja töötajasõbraliku ettevõtte konkurss toimus rahvastikuministri büroo, Äripäeva ning Pere ja Kodu eestvedamisel sel aastal juba üheksandat korda.

2008. aastal oli kõige pere- ja töötajasõbralikum ettevõte AS Webmedia, 2007. aastal NT Logistika AS, 2006. aastal Scannotec, 2005. ja 2004. aastal Vain Partnerid, 2003. aastal Krediidipank, 2002. aastal Paikuse Saeveski ning 2001. aastal Eesti Post.

28. mail kell 14.00 annavad endine rahvastikuminister Urve Palo, Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel ja Pere ja Kodu peatoimetaja Tiia Kõnnussaar parimatele ettevõtetele üle diplomid ja auhinnad. Vastuvõtt toimub Äripäeva toimetuses.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. May 2009, 14:29
Otsi:

Ava täpsem otsing