Sangar õudusfilmis

Lennart Beat 29. mai 2009, 00:00

Plaate on võimalik hinnata mitmel viisil, kuid peamised orientiirid on žanr, artisti varasemad plaadid ja/või kulgeva aasta kontekst. Eminem murdis maailma teadvusse 10 aastat tagasi, eelmisest albumist on möödas 4,5 aastat. On lihtne unustada, et kõikse aeg pole talle oma klassis võrdset olnud. Fakt.

Relapse ei oma küll värske üllataja efekti, kuid suured nimed pole 2009 kaasa haaravamat kuulamist pakkunud. Droogide sõltuvus on Eminemi süsteemi veel rohkem mürki sisestanud ja labased singlilood CrackA Bottle/We Made You sobivad CD kõikidel levelitel tapvasse sisusse valatult.

Dr Dre rafineeritud produktsioon ja suure sõnaseadja stoorid jooksevad nagu thriller, mis pole isegi kõigile täiskasvanutele soovitatav. Geniaalsed mehed.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:02

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing