Chrysleri päästjast eksjuht jääb pensionist ja autost ilma

29. mai 2009, 18:06

Lee Iacocca, kes 1980-ndatel aastatel
päästis Chrysleri pankrotist jääb ilma suurest osast oma pensionist ning
eluaegsest õigusest tasuta autole, kirjutas uudisteagentuur Reuters.

Chrysleri praegune tegevjuht Robert Nardelli rääkis eile pankrotikohtus, et Iacocca pension on üheks nendest kohutustest, millest ettevõte vabaneb, kui kohus nõustub ettevõtte ümberkujundamisega nn „Uueks Chrysleriks“, mille omanikeks saavad olema ametiühingud, USA ning Kabada valitsused ning Fiat.

Lee Iacocca läks Chryslerisse 1979. aastal pärast seda, kui ta oli minema löödud Ford Motorist kohe pärast seda, kui Chrysler oli saanud USA valitsuselt 1,5 miljardit dollarit laenugarantiid. Iacocca suutis ettevõtte edukalt kriisist välja viia.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. May 2009, 20:24
Otsi:

Ava täpsem otsing