SEB pakub võimalust investeerida toorainetesse

29. mai 2009, 11:25

Kuni 29. juunini pakub SEB toorainete
hinnamuutustel põhinevat investeerimishoiust COMET.

Investeerimishoiuse COMET alusvaraks on USA suurpanga Citigroupi koostatav indeks, mis saab tulu, võttes toorainete turul pikki ja lühikesi positsioone. Pikkade positsioonidega teenitakse toorainete hinnatõusult, samas lühikestega hinnalanguselt.

Indeksi tootlus sõltub järgmiste toorainete hinnaliikumisest – nisu, mais, toornafta, alumiinium, vask ja kuld. Indeksi koosseisu vaadatakse igal kuul üle, praegu saab indeks kasu toornafta, alumiiniumi, maisi ja vase hinnatõusust ning kulla ja nisu hinnalangusest.

Uute investeerimishoiuste alguskuupäev on 30. juuni 2009 ja pikkus 2 aastat, 6 kuud ja 19 päeva. Investeerimishoiust COMET” saab avada Eesti kroonides, USA dollarites ja eurodes.

Hoiusumma säilimine on 100% garanteeritud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. May 2009, 11:25
Otsi:

Ava täpsem otsing