SEB ühendab Balti riikide tegevused

29. mai 2009, 14:09

Eestis tugevalt kanda kinnitanud SEB pank
koondab oma Eesti, Läti ja Leedu tegevused ühte eraldi allüksusse, Balti
divisjoni, kirjutab Bloomberg.

Divisjoni eest saab vastutavaks praegune kliendisuhete juhtimise eestvedaja Martin Johansson. Seni kuulus vastutus Baltikumi tegevuste eest jaekaubanduse divisjoni alla.

„Meil on pikaajalised plaanid operatsioonidega Balti riikides. Näeme regiooni kui üht oma koduturgudest. Samal ajal saavad järgmised kolm aastat olema väljakutsete rikkad kõigis kolmes riigis ning vajavad juhtkonna pidevat tähelepanu. Seetõttu konsolideerime vastutuse Baltikumi tegevuste eest ühte allüksusesse,“ sõnas SEB president ja juht Annika Falkengren.

Praegu on SEB-l Balti riikide peale kokku 200 harukontorit ja 5800 töötajat, kes teenindavad 2,5 miljonit klienti. Baltikumis on pank väljastanud laenudena 166 miljardit Rootsi krooni, mis moodustab kogu grupi poolt väljastatud laenudest 13 protsenti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. May 2009, 14:09
Otsi:

Ava täpsem otsing