Kadunud lennukis oli eestlane

01. juuni 2009, 21:36

Esmaspäeva öösel Atlandi kohal kadunuks
jäänud Air France'i lennukis viibis lennukompanii teatel ka üks eestlane.

"Välisministeerium on saanud kinnituse, et 1. juunil Atlandi ookeani kohal kaduma läinud lennul 447 viibis üks Eesti kodanik. Välisministeeriumile laekunud andmetel oli lennule registreerunu Eesti kodanikust meesterahvas," teatas õhtul välisministeerium.

Välisministeerium kontrollib andmete paikapidavust, et võtta seejärel ühendust lennukis viibinud Eesti kodaniku lähedastega. Vajadusel on ministeerium valmis vahendama lähedastele psühholoogilist abi.

Air France'i kodulehel avaldatud nimekirja järgi oli pardal 32 riigi kodanikke, neist 61 prantslast, 58 brasiillast ja 26 sakslast. Samuti üks venelane, rootslane ja neli ungarlast. Nimekirja saab näha siit.

Tõenäoliselt välgulöögi tagajärjel vigastada saanud ja ookeani kukkunud lennukis oli 228 inimest, sh 12 meeskonnaliiget.

Air France'i Airbus A330-200 tõusis Rio de Janeirost õhku eile õhtul, side Pariisi teel olnud lennukiga katkes ligi neli tundi pärast starti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. June 2009, 13:52
Otsi:

Ava täpsem otsing