Lugeja arvab

ÄP 02. juuni 2009, 00:00

  Kas e-valimisi on ikka vaja?
 • E-valimistega on selline lugu, et sa võid oma hääle hiljem uuesti anda või pärast "päris" valimistel lõpliku hääle anda. Ja kes räägivad, et e-hääletus on keerulisem ja kahtlasem kui päris, võiksid enne end asjaga kurssi viia...
 • Tegelikult on asi nii, et tavaline kabiinis ja kastiga hääletamine ei taga samuti seda, et hääli ei ole mõjutatud. Peame lihtsalt lootma, et enamik inimesi on ausad, teevad valiku oma südametunnistuse kohaselt. E-hääletamisse tuleb samamoodi suhtuda, mitte keelustada või pragada hea süsteemi kallal seetõttu, et seda on võimalik kuritarvitada.
 • Hääletasin viimane kord elektroonselt ja tegin ka nüüd seda. Kui e-hääletust poleks, siis europarlamenti ma küll ei viitsiks valima minna.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

  Vaata kogu kava
  Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
  24. November 2011, 18:06
  Otsi:

  Ava täpsem otsing