Ansip kohtub täna Strandbergiga

02. juuni 2009, 13:27

Peaminister Andrus Ansip kohtub kell 14
Stenbocki majas erakonna Eestimaa Rohelised eestkõneleja Marek
Strandbergiga.

Strandberg ütles Äripäevale, et peaminister leppis temaga äsja kokku kohtumise, et arutada roheliste toetuskohti vähemusvalitsusele. "Ega meil väga pikalt ei lähe, sest ega me ei hakka ju mingit võimulepet tegema. Vähemusvalitsuse võlu selles seisnebki, et pole vaja pikalt üksteise ümber tantsida ning vaheldumisi usaldust ja usaldamatust välja näidata, saab asjad suhteliselt kiiresti kokku leppida," rääkis Strandberg. Põhiseisukohad ja väärtused on mõlema puhul teada, lisas ta.

"Vähemusevalitsus mitte ei aeglusta, vaid oluliselt kiirendab kehvade olude parandamist," põhjendas Strandberg roheliste valikut võimule pürgimise asemel vähemusvalitsust toetada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. June 2009, 13:51
Otsi:

Ava täpsem otsing