Starman laienes ligi 40 000 Ida-Virumaa koduni

02. juuni 2009, 20:29

Kaabeltelevisiooniettevõte Starman
avas 1. juunil Ida-Virumaal digitelevisiooni võrgud ning lisab maakonna
kaabelvõrkudesse seitse uut telekanalit, avaldas firma oma blogis.

Starmani turundus- ja müügidirektori Indrek Ildi sõnul ulatuvad ettevõtte digi-tv võrgud Ida-Virumaal viies linnas ühtekokku ligi 40 000 koduni. „Kaabelvõrgud muudeti digitelevisiooni kõlbulikuks Sillamäel, Jõhvis, Kohtla-Järvel, Ahtmes, Kiviõlis ja Püssis,“ lausus Ild. „Selleks paigaldas Starman Ida-Virumaale uued ülekandeseadmed ning rajas Sillamäele digi-tv peajaama.“

Digitaaltelevisioon toob Ida-Virumaale senise 67 telekanali asemel ühtekokku 75 digikanalit analoogtelevisioonist parema pildi ja heli kvaliteediga. Uute lisavõimalustena pakub digitelevisioon erinevates keeltes heli ja subtiitrite valikut, pildi formaadi valimist ning 23 digitaalset raadioprogrammi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. June 2009, 20:29
Otsi:

Ava täpsem otsing