Töölepingu seaduse muutmise eelnõu võeti menetlusse

02. juuni 2009, 15:15

Riigikogu juhatuse otsusega võeti
menetlusse õiguskomisjoni 1. juunil algatatud töölepingu seaduse ja sellega
seonduvate seaduste muutmise seaduse eelnõu.

Valitsuse 1. juunil algatatud töölepingu seaduse ja sellega seonduvate seaduste muutmise seaduse eelnõu eesmärgiks on tagada töötukassa jätkusuutlikkus. Muudatused hüvitiste skeemides vähendavad koormust töötukassa varadele. Eelnõu käsitleb muudatusi töötuskindlustuse regulatsioonis, mis peaksid jõustuma 1. juulil 2009, teatas riigikogu.

Muudatused on tehtud töötuskindlustushüvitise asendusmäärades töötuse korral ja omal algatusel või poolte kokkuleppel töö- või teenistussuhte lõpetanud kindlustatute töötuskindlustushüvitise jõustumise edasilükkamises. Eelnõu juhtivkomisjoniks määrati õiguskomisjon.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. June 2009, 11:37
Otsi:

Ava täpsem otsing