BÖRS: USA aktsiaturud alustavad langusega

03. juuni 2009, 16:20

USA aktsiaturud on alustamas tänast
kauplemispäeva ilmselt langusega.

Langus peegeldab investorite ebakindlust, mis järgneb neli järjestikust päeva kestnud tõusule. Paljude arvates on aktsiate hinnad kerkinud juba liiga kõrgele.

Inteli aktsia hind langes eelkauplemisel protsendi jagu pärast seda, kui pooljuhttööstuse assotsiatsioon ennustas, et mikrokiipide müük langeb sel aastal 22 protsenti ehk kümme korda rohkem kui esialgu arvati.

USA suurima naftasaaduste tootja Valero Energy aktsia hind kukkus eelkauplemisel 12 protsenti pärast hoiatust, et teise kvartali kahjumiks tuleb 50 USA senti aktsia kohta ning kavatsusest müüa 40 miljonit aktsiat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. June 2009, 16:20
Otsi:

Ava täpsem otsing