Reform sokutas propagandaõhupallid lastega tantsupeo rongkäiku

03. juuni 2009, 08:18

Laupäeval Haapsalus peetud Läänemaa
tantsupeole tikkusid vägisi Reformierakonna propagandaõhupallid, mida noored
reformarid väikestele lastele pihku pistsid.

Laulu– ja tantsupeo Läänemaa koordinaator Marju Viitmaad tegi õnnetuks ebameeldiv vastukaja, mida ta sai pealtvaatajailt, tantsijailt ja noorte taidlejate vanemailt, kirjutas Lääne Elu. „Põen noorte reformierakondlaste käitumise pärast,” ütles Viitmaa.

Nimelt jagasid Reformierakonna toetajad rongkäigu rivistamise ajal tantsijaile kollaseid õhupalle, millel olev sinine kiri teatas: „Euroopa tasemel tegijad”. Tegemist on erakonna Euroopa Parlamendi valimiste juhtlausega.

Viitmaa sõnul ei käi laulu– ja tantsupeo traditsioonidega kokku erakonna valimisreklaam.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. June 2009, 08:18
Otsi:

Ava täpsem otsing