Peterburis teeb uksed lahti kolmas Prisma kauplus

04. juuni 2009, 09:34

Peterburis avatav kolmas Prisma asub
Moskovski elamurajoonis Konstitutsiooni väljakul, sügise hakul
avab SOK neljanda Prisma Moskovskaya piirkonnas, teatas kaubanduskett.

Uue kaupluse investeeringu väärtus oli umbes viis miljonit eurot. Prisma ehitise omanik on ühendettevõte Lider. Uus Prisma annab tööd ligi 50 kaubandustöötajale.

„Avasime oma kolmanda Prisma moodsa ärihoone allkorrusel. Piirkonnas elab üle 250 000 inimese ning Prisma paikneb jalutuskäigu kaugusel Moskovskaya metroojaamast. Lisaks ei ole siinkandis teisi arvestatavaid esmatarbekaupade kauplusi,“ kommenteeris SOK Retail Int Oy tegevjuht Vesa Punnonen.

„Oleme saanud eriti positiivset tagasisidet kõigist Peterburi Prismadest. Müüginäitajad on olnud üle ootuste head ning ostjate elav huvi on meid meeldivalt üllatanud,“ tõdes Punnonen. Peterburi Prisma kaubandusdirektorina töötab Rocca al Mare Prisma endine juhataja Kristi Lomp.

„Jätkame investeeringuid Peterburis. Pikemas perspektiivis kavatseme siinkandis avada 15–20 Prismat. Prismade konkurentsieelisteks Peterburi turul on usaldusväärsus, mitmekülgne kaubavalik, efektiivsus ja ostutoimingute lihtsus,“ nendib Punnonen.

SOK avas 2008. aasta suvel esimese Prisma Superstore’i Peterburi kesklinnas Nevski Prospekti ääres. Hotell Moskva kaubandus-, äri- ja tervisekeskuses paikneva Prisma üldpindala on ca 2 500 ruutmeetrit. Teine Prisma avati 2008. aasta sügisel. Ligikaudu 8 500 ruutmeetri suurune Prisma hüpermarket asub Noviy Deviatkino kaubanduskeskuses.

Prismade kett on hüpermarketite turuliider Soomes. SOK-kontsernil on Peterburis lisaks kolm hotelli: Vassili saarel asuvad spaahotell Sokos Hotel Palace Bridge ja Sokos Hotel Vasilievsky, Moskovskii prospekti äärne hotell kannab Sokos Hotel Olympic Gardeni nime.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. June 2009, 18:05
Otsi:

Ava täpsem otsing