Kõikeühendav singel

Lennart Beat 05. juuni 2009, 00:00

Kuigi alanud nädalavahetusel ei tõota sama kuum tulla kui eelmisel, on suvi tingimusteta kohal.

Ühe plaadifirma esindaja meilis oli palve ASAP potentsiaalse hitiga tutvuda, enne kui raadiote playlistid suvelukku läevad. Nii see toimib. Potentsiaalsed suvevallutajad olid teada juba kuu aega tagasi ja aasta keskpaik toob sama vähe lisa kui algus.

David Guetta on klubiringkonnas kümme aasta olnud sama familiaarne tegelane kui ex-Destiny's Childi Kelly popmaailmas. Eelmise suve kohtumine Cannes'is (David Guetta kui diskor, Rowland publik) kandis vilja kõikeühendava singli kujul. When Love Takes Over on kui religioosne kogemus, mis paneb instinktiivselt ebamaisesse uskuma, nagu seda tegi ka Eric Prydzi Pjanoo 2008. Hea DJ on Jumal ja ilmutus kõlab kõnealuses kolmes minutis. Basement Jaxxi Raindrops on konkurentsitult teine tulija.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:02
    Otsi:

    Ava täpsem otsing